Organisatie

Familiebedrijf

Kappert Bouw B.V. is van oorsprong een familiebedrijf, werkzaam binnen alle disciplines van de bouw. Van de aanbouw van een serre, het renoveren van een herenhuis, het restaureren van een monumentaal pand, tot het compleet bouwen van uw droomvilla. Ons belangrijkste uitgangspunt is daarbij helder: het leveren van kwaliteit gaat boven alles. Daarom nemen wij ruim de tijd voor het inventariseren van uw wensen, het uitwerken van uw ideeën en het plannen van de werkzaamheden.

Ook tijdens het bouwproces blijven wij graag met u in gesprek, zodat wij flexibel kunnen blijven inspelen op uw wensen.

Klantenkring

Al vanaf de prille start van ons bedrijf zijn wij sterk betrokken geweest bij de gebeurtenissen in onze nabije omgeving. Mede hierdoor mogen wij veel gerenommeerde bedrijven uit Zutphen en omgeving tot onze vaste klanten rekenen. Maar juist ook in de particuliere markt zijn wij bijzonder actief. Zo hebben wij inmiddels naast talloze verbouwingen en aanbouwen ook diverse exclusieve villa's gerealiseerd. In de afgelopen jaren hebben wij daarbij bovendien steeds meer geïnvesteerd in deskundigheid op het gebied van restauratie en renovatie.

Een specialisme waarbij betrokkenheid, know-how, goede organisatie en korte communicatielijnen onmisbaar zijn. Wij zijn er trots op dat wij u op deze website hiervan verschillende prachtige voorbeelden kunnen laten zien!

Maatwerk

Om ook in de meest gecompliceerde bouwprocessen maatwerk te kunnen leveren, beschikt Kappert Bouw over een uitstekend uitgeruste werkplaats met een buitengewoon vakkundige bezetting. Gezien de uiteenlopende bouwprojecten wordt er in onze werkplaats van alles gefabriceerd; kozijnen, ramen, deuren, aftimmeringen, enz. Uiteraard alles op maat en conform de specificatie van onze opdrachtgevers.

Bovendien is onze werkplaats ook uitstekend uitgerust voor het maken van hoogwaardige maatwerk meubels. Van een eikenhouten eettafel tot een op maat gemaakt televisiekastje, toiletmeubel of tuinbank, alles is mogelijk!