Woonzorgeloos

Er liggen wat dakpannen scheef op uw dak, de herfst heeft weer heel wat bladeren in uw goten nagelaten, die goten zien er vanaf de grond nog redelijk uit maar u twijfelt. U twijfelt over meer ....... de kozijnstijlen en dorpels ... kitwerk  ... de cv-ketel ... vocht in de kelder ... beestjes in de spanten van de kap?

Zorg uit handen

Ieder voor- en najaar zijn dit onderwerpen waar u eigenlijk even aandacht aan zou moeten besteden. Speciaal voor onze relaties hebben wij een service ontwikkeld genaamd Woonzorgeloos. Hiermee nemen wij de zorg voor het onderhoud aan uw woning volledig uit handen.

Jaarlijkse inspectie

Woonzorgeloos is een efficiënte en laagdrempelige manier om het onderhoud van uw woning goed in kaart te krijgen en te houden. Jaarlijks voeren wij een inspectie van uw woning uit. Daarbij doen wij meteen kosteloos het benodigde, uitvoerbare klein onderhoud en reparaties, zoals het bladvrij maken van de goten. Van tevoren maken wij een lijst met te inspecteren onderdelen specifiek voor uw woning. Na afloop van de inspectie ontvangt u een overzicht van onze bevindingen.

Op de website www.woonzorgeloos.nl kunt u alles lezen over deze service. Bent u geïnteresseerd in een kennismaking met woonzorgeloos, of wilt u meer informatie, dan horen wij het graag!